Güneşli · 18°

Lily Allen’den ‘yetişkin film’ itirafı: Çocuklar babalarının yanındayken…

Öldüğünde tabutuna cep telefonunun da konulmasını isteyen İngiliz şarkıcı Allen, Google geçmişindeki ‘yetişkin film’ aramalarından utandığını söyledi.

Mücahit Dere

Oluşturma: 09.05.2024 10:32

Güncelleme: 20.05.2024 08:03

İngiliz şarkıcı Lily Allen, internetteki ‘yetişkin film’ arama geçmişini kimsenin görmemesi için cep telefonuyla birlikte gömülmek istediğini söyledi.

UTANDIRAN ARAMA GEÇMİŞİ

İngiliz şarkıcı ve aktris Lily Allen, “Where There There a Will, There a Wake” isimli podcast programına konuk oldu. Programda yetişkin film izlemeyi sevdiğini itiraf eden Allen, birisinin telefonundaki arama geçmişini görmesi durumunda utanacağını söyledi.

‘ÇOCUKLAR BABALARININ YANINDAYKEN’

Allen, “Benim telefonum. Google arama geçmişim. Yetişkin arama geçmişim. Cumartesi gecesi çocuklar babalarının yanındayken, o yetişkin filmi gidişatı…” ifadelerini kullandı.

‘TELEFONUMU TABUTUMA KOYUN’

Allen, devamında ise “Bunu burada bırakacağız çünkü gerçekten kimsenin bilmesini istemiyorum! Ben öldüğümde telefonumu süslü tabutuma koyun. Tüm Apple cihazlarım da var, bedenim orada bile değil, sadece aygıtlarla dolu!” şeklinde konuştu.

LİLY ALLEN KİMDİR?

Lily Rose Beatrice Allen (d. 2 Mayıs 1985), BRIT Ödülleri adayı olan İngiliz bir şarkıcıdır. Aktör, komedyen, müzisyen Keith Allen ve film yapımcısı Alison Owen'ın kızı ve Game of Thrones isimli dizide Theon Greyjoy isimli karakteri canlandıran Alfie Allen'in kardeşidir. Smile adlı 45'liği, Temmuz 2006'da Britanya listelerinde 1 numara olmuştur.

Gözden Kaçmasın