Güneşli · 18°

Öne Çıkanlar

Gündem 15.05.2024 23:28
Dışişleri Bakanı Fidan’dan Gazze açıklaması: ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor

Bir televizyon kanalının canlı yayınında gündeme dair değerlendirmelerde bulun Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Gazze açıklamasında bulundu. Fidan, "ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor. Biz de Filistin'i destekliyoruz. Bu bir ayrım noktası" açıklamasında bulundu.

Gündem 15.05.2024 22:15
CHP Genel Başkanı Özel, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 80’inci Genel Kurulu resepsiyonuna katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi resmi Twitter (X) hesabı üzerinden yapılan paylaşımda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 80’inci Genel Kurulu resepsiyonuna katıldığı açıklandı.

Gündem 15.05.2024 21:26
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Yargıtay Başkanı Akarca'yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti

T.C. Cumhurbaşkanlığı resmi X hesabı üzerinden yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul ettiği duyuruldu.

Gündem 15.05.2024 17:23
Bakan Fidan, Hamas Siyasi Büro Şefi Heniyye ile telefonda görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın diplomasi trafiği sürüyor. Bakan Fidan Hamas Siyasi Büro Şefi Haniye ile yine telefonda görüştü

Gündem 15.05.2024 15:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yumuşama' mesajı: Üzerimize düşeni yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasetteki yumuşama adımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de siyasetin yumuşamaya ihtiyacı olduğunu anımsatan Erdoğan, "Biz bu konuda her zaman olduğu gibi üzerimize düşeni yapıyoruz, yapacağız. İhanete varmayan her dostluk bizim için bakidir" ifadelerini kullandı.

Gündem 15.05.2024 13:29
Cumhurbaşkanı, CHP lideri Özel ile ne zaman görüşeceğini açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup toplantısında konuşmasının ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel, ile yakın zamanda görüşeceğini ifade etti.

Gündem 14.05.2024 17:37
Bakan Fidan, Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan , Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov ile Ankara'da bir araya geldi.

Gündem 14.05.2024 16:56
Kurtulmuş: Rusya-Ukrayna Savaşı'nın çok ağır insani bedeli var

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ukrayna Meclis Başkanı Ruslan Stefanchuk ile görüştü. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın dünya barışını tehdit ettiğini belirten Kurtulmuş “Bu savaşın devam etmesinin çok ağır bir insani bedeli olduğunu görüyoruz. Bu savaş maalesef yalnızca Rusya'nın Ukrayna'ya savaşı değil ve eğer devam ederse bütün batı dünyası ile Rusya arasında bir savaş olma potansiyeli taşıyor” dedi.

Gündem 14.05.2024 11:13
TBMM Başkanı Kurtulmuş, bugün MHP Grubu'nu ziyaret edecek

TBMM Başkanı Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları kapsamında bugün MHP Grubu'nu ziyaret edecek.

Gündem 13.05.2024 17:42
Özgür Özel'den tasarruf paketi açıklaması: Bu örtülü IMF programıdır

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıkladığı 'kamuda tasarruf paketi' programını eleştirdi. 3 yıl boyunca yeni personel istihdam edilmemesinin riskli bir durum olduğunu söyleyen Özel, "Bu örtülü IMF programıdır" ifadelerini kullandı.

Gündem 13.05.2024 15:17
Kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk tepki

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıkladığı tasarruf paketini eleştirdi. Yücel, pakette asıl hedefin CHP olduğunu öne sürerek, "Bu pakette asıl hedef yerel seçimlerde 1. parti olan CHP’yi zayıflatmak ve CHP’li belediyeleri iş yapamaz hale getirmek" ifadesini kullandı.

Gündem 13.05.2024 13:49
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı için adaylar belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 5 isimden birini seçecek

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin'in görev süresinin dolacak olması nedeniyle yapılan seçimde en yüksek oyu alan 5 Yargıtay üyesi Yaşar Şimşek, Muhsin Şentürk, Hakan Yüksel, Mustafa Erol ve Yusuf Kuzu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı için aday oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 gün içinde adaylardan birini Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı olarak seçecek.

Gündem 13.05.2024 13:49
DEM Partili Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak'a terör soruştuması

DEM Partili Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak hakkında terör soruşturması başlatıldı. Konak, Cumhuriyet Başsavcılığı’nca ifadeye çağrıldı.

Gündem 12.05.2024 22:16
CHP lideri Özel, Zübeyde Hanım’ın anıt mezarını ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Anneler Günü dolayısıyla Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan mezarını ziyaret etti. Anıt mezara sırasıyla Özgür Özel, CHP heyeti ve ilçe belediye başkanları karanfil bırakıp dua etti. CHP Lideri Özel’e İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, ilçe belediye başkanları ve kadın kolları başkanları da eşlik etti.

Gündem 12.05.2024 07:00
En çok merak edilen sorulara Kritik Gündem cevap aradı: Liderlerin görüşme trafiği siyaseti nasıl etkiledi?

Sevilay Yılman'ın sunumuyla Ekol TV ekranlarında yayınlanan Kritik Gündem programında, kamuoyunda en çok merak edilen konular masaya yatırıldı. Sevilay Yılman'ın sorularını CHP 27. Dönem Milletvekili Haşim Teoman Sancar, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Kamuoyu Araştırmacısı İhsan Aktaş, Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük ve Gazeteci Murat Aksoy yanıtladı.